Sunday, June 21, 2009

Hoteli Bangkok - Hotels in Bangkok



Bangkok, glavno mesto Tajske, je znan kot Maha Nakhon Krung Thep ali Krung Thep.
Izkazal se je kot eno najboljših počitniških krajev brez pomanjkanja rekreacijskih ali objektov za prosti čas v mestu. Mesto, kjer je nočno življenje doživetje, nočni klubi so eni izmed najbolj znanih in najboljših na svetu. Ljudje, ki obiskujejo Tajsko sploh ne vedo kaj zamujajo, ko se ne zadržujejo v Bangkoku. Večina uporablja Bangkok kot vmesno postajo in se zadržujejo samo 1-2 dni. v resnici pa zamudijo največji del zabave svojih počitnic. Kasneje vam bom opisal najboljše nočne klube, znamenitosti in najboljša mesta za obisk. Poleg tega, njegova značilnost z zgodovinskimi in verskimi objekti doda veliko pomembnost za obiskovalce. Bogata zbirka Bangkok hotelov vam služi tu na najboljši možni način.

 

Široka mreža Bangkok hotelov služi obiskovalcev, da zlahka pridejo do več različnih načinov namestitve, ki obsegajo v obliki petih zvezdic hotelov, s štiri zvezdice, tri zvezdice, dve zvezdici in nočitev z zajtrkom v hotelih. Vsi ti hoteli v Bangkoku, so zelo primerni za delo, prilagojeni za vse tipe strank, bodisi v prostem času ali poslovne potnike. Večina hotelov na Tajskem so skoncentrirane v območjih Thonburi, Si Lom, Phahonyothin. Obstaja nekaj dobro znanih hotelo s petimi zvezdicami, ki zagotavljajo širok spekter naprav in opreme. Rekreacijski objekti, nastanitvenih objektov in vrhunski poslovni objekti so precej pogosti v teh luksuznih hotelih.

Bangkok je tudi znan po svojem domu v restavracijah, ki ponujajo lepe večerne možnosti v obliki globalnih kuhinj.


Za proračun popotnika, obstajajo številni proračunski hoteli, ki so idealni za preživljanje dni v mestu na udoben način in po nizkih cenah, ki ustrezajo za vsak žep. Sobe v taki hoteli so dobro opremljene z vsemi zahtevami udobja. Nekatere od teh hotelov so tako priljubljeni, da so splošno sprejeti s strani gostov. Ti hoteli skrbijo tudi za rekreacijo in vsebujejo zunanji bazen, da se zagotovi izpolnjevanje bivanja za svoje obiskovalce. Nekatere od teh hotelov celo imajo organizirane kratke izlete v območja v bližini v in okoli mesta.

Tako, Bangkok je za vsakega potnika glede na njegov okus in proračun s svojo široko paleto hotelov od luksuznih hotelov do budget hotelov v Bangkoku. Mestni center je glavni kraj koncentracije Bangkok hotelov, zato postaja zlahka dostopen za obiskovalce z dobro ureditvijo prometne infrastrukture. Mesto je dobro povezano z drugimi večjimi mesti na Tajskem, od tukaj lahko brez težav obiščete vse glavne atrakcije, kot so Jim Thomsonova hiša, Grand Palace, Lumphini park, Staro mesto, Wat Phra Kaew, Queen Saovabha Memorial Institute, itd
Jaz osebno priporočam hotel Unico Leela Hotel (link spodaj), kjer sem že 3-krat bival rezervirajte si srednjo ali najdražjo sobo, sobe so odlične glede na število zvezdic hotela, v primerjavi s hoteli za katere plačate tudi do 2.800 Bht je ta hotel 50% cenejši. Ima odlično lokacijo na Sukhumvit Soi 3, hitro pridete iz letališča, blizu je Starbucks Coffee, McDonalds, Burger King po novem, imate samo 5 minut do Sky Traina in 15 minut do MBK Shopping centra, 10 minut do najbližjega, meni najljubšega in najboljšega nočnega kluba Bed Supper Cluba...
HOTELSCLASS AREAS RATES
Unico Leela Hotel Sukhumvit1,170 THB


Dovoljeni so obiski v sobah, hrana znotraj hotela je poceni in kvalitetna, bazen, tajske masaže, mestni ogledi, sef, prijazno osebje in seveda zelo poceni.

Drugače si pa lahko spodaj sami izberete hotel po vaši želji, in srečno pot !

http://hotelsthailandsearch.com

No comments:

Post a Comment