Friday, June 26, 2009

Shopping in Thailand - Nakupovanje na Tajskem

Top 5 Shopping doživetij



Doživetje na tržnici


Tržnica vseh tržnic, Chatuchak Vikend tržnica je najboljša. Presenetila vas bo z njeno izjemno velikostjo, vendar pa toliko bolj z neverjetno razlikostjo izdelkov. Spotaknemo se lahko čez karkoli od vinilnih plošč, biserov, oblek za oklep, ter živim Morskmi Konjičkom! Pogajajanje je dovoljeno, v dejstvu, da je priporočljivo. Samo vljudno. Verjetno boste doživeli najbolj vznemirujoče, kaotično in živahno nakupovalno izkušnjo, ki je ni nikjer v svetu.


The Shopping Mall doživetje


V mestu blagoslovljeno z nekaterimi najbolj raskošnimi centri, kako si boš izbral? Želite kupčije v izobilju? Pojdi v MBK. Potem kdo je največji in najbolj trendy? CentralWorld je tvoja karta. Kaj pa classy? Naredite svojo pot do Emporium-a. Seveda, če je čar, da greš na kolena, vam bo pasal Siam Paragon - zelo high classy shopping mall Bangkoka.


After-Dark Shopping doživetje


V večini mest nočni čas pomeni čas zaprtja trgovin. Ne pa v Bangkoku. Pridi ponoči, Khao San Road dela brez prediha. In Patpong tržnica z nepremočljivimi zajetnimi stojnicami, nočnimi klubi, najboljšimi DJ-i - vsak ponaredek je kot original, zraven pa še imate go-go klube, Ping-Pong Show,...


Funky Shopping

To je izlet vse za mlade po srcu. Če nova moda opisuje tvoj stil, Zen bo zadovoljil tvoje potrebe! Zen, razglašajo ga, da je "največja življenjska stilska trend Megastore trgovina" zavzema velik del zelo velike trgovine CentralWorld, sestavljena iz šestih etaž za užitke mladine. Tudi v kategoriji funky stoji blizu Mango, Q Concept in Fly Now v pritličju Centralworld, nato nakupovanje v večdimenzionalno izkušnjo.


Tajski ročno izdelani izdelki

Za najbolj celovit pregled tradicionalne tajske obrti, OTOP je odlična izhodiščna točka. Tukaj lahko čutite duh prizadevanj in ponos pri izdelavi teh proizvodov, ki prihajajo k vam od vseh koncih Tajske. Druga mesta, kjer se prodajajo kakovostna ročna dela v Bangkoku so Narayana Phand Pavillion in Chitralada trgovine.






No comments:

Post a Comment